Apresiasi


alhamdulillah , seperti di bawah

kantoi pulak nama real 

Alhamdulillah THEF0D2B is on paper .

" Terima kasih kak sarah aina , sebab sudi siarkan blog ini di dalam kolum skor berita harian (blogger remaja) . Terima kasih yang utamanya kepada mak abah yang selalu sokong dengan jayanya , yeahh ! an ayie , hahaha , mekasih mekasih . kah !
terima kasih keluarga , sahabat sahabat , akhwat bulatan gembira , murrobiyah , juga kawan kawan maya .
terima kasih untuk semua inspirasi , sokongan , bil elektrik , laptop an , ilmu , pengajaran dan banyak lagi ( tak mampu nak list-kan) "
Betulkan niat . Nak tulis apa apa , nak buat apa apa kerana Allah . Semoga dengan sedikit usaha kita , Tak kira usaha apa sekalipun , kita dapat sebarkan islam , erti kata lain -- dakwah 

Betapa picisan-nya saya , saya hanya mampu menulis walaupun agak susah untuk saya praktikkan apa yang ditulis . setidak tidaknya kita cuba praktikkan .

 Mungkin juga apa yang saya tulis tidaklah memberi impak yang besar terhadap hati hati kalian . 

Mungkin usaha kalian jauh lebih besar , tak apa , asalkan kita ada usaha . Lain orang lain caranya . Raikan perbezaan .

Usaha untuk memberi manfaat kepada semua manusia . Tak kira apa juga latar belakang agama kita . Tak kira siapapun kita . Tak kira tinggi mana tahap iman kita .

Buatlah yang baik baik . Tinggalkan sesuatu yang baik baik . biar kelak perginya seorang kita nanti , merupakan perginya seorang yang sudah memberi banyak manfaat kepada manusiawi , kepada duniawi .


semoga Allah redha .
Mohon maaf salah silap . Comments

Popular posts from this blog

Tanya

TUNANGAN

Jalan