KAKAK TUA



Empat belas sepuluh - dua kosong satu tujuh - terus lompat ke angka dua puluh
Kepada si rabun spek petak hitam pink
Kepada si perempuan acah kuat tapi di dalam siapa je tahu
Gentapon forever, haha

Malas la nak tulis sweet sweet sebab guwa tahu nanti lu nganjing guwa. hahaha ! k
okay, selamat hari lahir. Dah 20 . Ada lagi 5 tahun nak prepare jadi mak orang, beberapa tahun nak jadi Dato Vida kedua, beberapa bulan nak grad, beberapa minggu lagi nak final dan beberapa hari je lagi nak bawa haluan sendiri.
Dah 20, kena la kuat dan steady macam orang yang dah  20 tahun hidup, cengeng tu takpa, sebab pondan memang begitu, eh perempuan, bukan pondan. Tapi sebab untuk nangis dan sedih  tu kena recheck balik la dimana keperluannya ( untuk nangis ), haha takkan umur 20 pun nak nangis sebab baju kat ampaian basah kena hujan?
kahkah. okay tak, gurau je. Tapi, terus kuat, maklumlah, dunia mana adil . Tapi chill je sebab tuhan tu ada dan tak lena macam aku.
___

Sanggup duh redah hujan naik moto,  cuak cuak pun sanggup. dahla rabun, jalan pun gelap. Demi sesuap ciken cop sebab membe membe dia craving.

hahaha padu weh,

Beb, thank you untuk semua.
Thank you sebab ada.
Thank you melayan bodoh bodoh guwa
Hambar hambar guwa
Thank you untuk itu dan ini,
Termasuk mintakkan plastik kfc utk guwa sebab guwa  ni pemalu orangnya. Hek * mata keatas mulut herot kekanan . Lepastu selalu datang right on time bila guwa sakit belakang macam orang tua. kahkah
Thank you. Love you

Haha dahlah. Mana aku reti sweet sweet ni. saja nak wish-- happy birthday
semoga dapat apa yang hang nak
Happy hari hari
Tak mendap
Muka tak mendatar selalu
Tak pondan
Move on cepat
Jadi gemok
Dan
Mimpi jadi kenyataan.

Haha dude, orang kata mimpi harini merupakan petunjuk hari esok kalau kita usaha. Haha so you know what i mean. kbye !


HAPPY BIRTHDAY ARINA UDANG !
2025| 14/10/17
May Allah showers you with love and happiness

Comments

Popular posts from this blog

peluang

RANTS

ImAef ver.